Diensten

PROFESSIONEEL EN BETROUWBAAR

Om onze klanten beter te kunnen dienen zijn wij beiden Beëdigd Landmeter-Expert en houder van een BIV-nummer op onze persoonlijke naam, tevens zijn wij aangesloten bij de beroepsvereniging KCLE (Koninklijke Confederatie der Landmeters-Experten) en het C.I.B. (Confederatie van Immobiliënberoepen Vlaanderen).

Wij zijn voldoende verzekerd tegen Burgerrechtelijke Beroepsaansprakelijkheid als vastgoedmakelaar en als Landmeter-Expert. 

Op hun verzoek bieden wij onze klanten een GRATIS verzekering aan bij het overlijden van de koper in de periode tussen het tekenen van de verkoopovereenkomst en de authentieke akte.

TOTALE SERVICE BIJ VERKOOP OF VERHUUR

Bij verkoop en/of verhuur zoeken wij vooraf, als Beëdigd Landmeter-Expert, uit op welke wijze uw eigendom het voordeligste te koop kan worden aangeboden en zullen wij nagaan of het goed al dan niet te splitsen is in verschillende entiteiten.  In geval het nodig zou blijken kunnen wij het eigendom opmeten en afpalen, een stedenbouwkundig attest en/of een verkavelingsvergunning aanvragen.  Daarna stellen wij een zo volledig mogelijk verkoopdossier samen met o.a. een affiche, foto's, schets van het grondplan, kadastrale gegevens, nazicht der eigendomtitels en stedenbouwkundige vergunningen, aanvragen en BETALEN van bodemattest, EPC attest, elektrische keuring, uittreksel plannen en vergunningenregister, eigendomsattest, hypothecaire toestand, enz. Hierdoor kunnen wij zowel de verkoper als de kandidaat koper een correct en volledig beeld geven over het te verkopen en/of te verhuren eigendom. 

Indien U op zoek bent naar een specifiek eigendom, geef ons een seintje en wij zoeken het voor U : [email protected] of tel. 0476 / 77 92 91 (Marcel) en 0473/ 24 51 02 (Rutger)

Kortom: wij bieden U een totale service aan teneinde uw eigendom op de beste en voor U voordeligste wijze te verkopen.

ALLE EIGENDOMMEN WORDEN GEPUBLICEERD IN:

  1. op onze eigen website: www.vandenvonder-decat.be
  2. op de bijzonderste vastgoedsites: www.immoweb.be, www.hebbes.bewww.zimmo.be, www.vitrine.be, www.kapaza.be, www.logic-immo.be en www.vlan.be
  3. Wekelijks een volledige pagina in "Rondom" editie Westerlo-Herentals en/of Aarschot en om de 2 weken in "Het Reklameklokje" editie Heist-op-den-Berg
  4. Regelmatig in dagbladen (o.a. Gazet Van Antwerpen, Het Laatste Nieuws), weekbladen afhankelijk van de ligging en de aard van het pand o.a. Streekkrant (regio's Mechelen, Lier, Herentals, Geel-Mol, Antwerpen), Trends, Landbouwleven,...
  5. Wij bezorgen elke kandidaat koper een uitgebreide verkoopfolder met kleurenfoto's.
  6. Ter plaatse wordt ons zeer opvallend verkoopbord geplaatst.
  7. Foto's en korte beschrijving wordt voorgehangen in het uitstalraam van Heist-op-den-Berg, pal in het centrum gelegen aan de Bergstraat (winkelstraat).
  8. Presentatie met touchscreen aan de vitrine van ons kantoor te Heist-op-den-Berg: al onze panden kunnen 24/24u worden geraadpleegd met alle foto's en extra info kan via mail worden opgevraagd.
  9. Andere publicaties worden geplaatst op uw aanvraag.

OPMETINGEN - VERKAVELINGEN - STEDENBOUWKUNDIGE ATTESTEN

Wij zijn gespecialiseerd in het aanvragen van verkavelingsvergunningen en stedenbouwkundige attesten; sedert 1968 hebben wij honderden verkavelingen en bouwtoelatingen bekomen. Verschillende verkavelingen al dan niet met nieuwe wegenaanleg zijn door ons uitgevoerd en verkocht.

OPMAKEN VAN SCHATTINGSVERSLAGEN

Indien U een gedetailleerd schattingsverslag wenst kan U op onze diensten beroep doen; wij zijn Landmeter-Expert (LAN 04 1075) van opleiding en hiervoor beëdigd door de Rechtbank van Eerste Aanleg te Turnhout (Marcel) en Mechelen (Rutger) en erkend door de Vlaamse Belastingdienst VLABEL. Deze schattingsverslagen zijn zeer uitgebreid met een gedetailleerde omschrijving van het eigendom (ligging-aard-afwerking-enz.), analytische berekening van de intrinsieke waarde, de verschillende waardebepalingen, zoals de normale verkoopwaarde, gedwongen verkoopwaarde, verzekeringswaarde, enz. In geval U ons de exclusieve verkoopopdracht toevertrouwd, schatten wij uw eigendom GRATIS.

 

PROFESSIONEEL EN BETROUWBAAR SEDERT 1968